Skip to main content

Handelsbetingelser

Sådan handler du:

Du kan enten sende os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvor du skriver hvilken varer du ønsker at købe med angivelse af varens nummer.

Eller du kan ringe til os på tlf. 0045 22139990.

Du kan selvfølgelig også reservere en vare indtil først kommende åbningsdag/weekend hvor du så kan komme og se den i butikken. (Andet kan selvfølgelig aftales). Bliver varen ikke hentet til den aftalte tid, vil den blive sat til salg igen.

Vores priser er faste og eventuel fragt bliver lagt til.

Forsendelse:

Som udgangspunkt vil vi helst at du henter varen i butikken, da det er den bedste og billigste måde for dig og så kan vi så godt lide at få gæster.

Mindre ting kan selvfølgelig sendes med Postdanmark eller GLS, hvor du som køber betaler for forsendelsesomkostningerne. Selve forsendelsen er på købers ansvar.

Store møbler afhentes i butikken eller kan sendes med fragtmand igen for købers egen regning og risiko.

Ved forsendelse betales varen og forsendelsesomkostningerne forud enten til vores konto: 8485 4850055640 Spar Nord eller via MobilPay på 22139990.

Fortrydelsesret:

Du har ifølge dansk ret 14 dages fortrydelsesret ved køb på nettet. Hvis du ønsker at returnere en vare, skal du på forhånd sende os en e-mail. Varen skal selvfølgelig returneres i samme stand og mængde som den er købt. Udgifter forbundet med returneringen skal du selv afholde. Når vi har modtaget varen retur og godkendt den, refunderes købsprisen til din konto hurtigst muligt.

 

CVR: 21072745

 

Der tages forbehold for udsolgte varer og selvfølgelig trykfejl.